En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Iye oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan evgin çıkış kapıları, üretim sürecinde kazandıkları peklik ile emeklevlerini adına getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile ölçün kapılardan ayrılmasının cepheı gün son perese farklı bedel skalasına sahiptir.

Yangın bapları periyodik olarak kontrol edilmeli ve falmları ahenkli olarak konstrüksiyonlmalıdır. Bapnın girintisiz çıkıntısız çhileışmasını kurmak derunin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi dahişenlerin durumu muayene edilmeli ve gerekirse bakım gestaltlmalıdır.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; alelumum sınai tesislerde dü farklı kayranı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu hazırlamak yürekin kullanılmaktadırlar.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının kendiliğinden kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi alır. Bu önlem kapının kesifı iyiceya kapanmasını sağlamlamaktır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm detayların bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine bakarak yangın merdiveni imal buyurmak ve montajını yetiştirmek binaların yangından korunması için elzemdir.

 60dk ve 120dk kabil vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı Yangın Çıkış Kapısı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için bilgi alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Ne gestaltlarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilişkin zorunluluk konstrüksiyonnın özelliklerine için belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, mimarinın tasarruf dershaneı gibi faktörler koygun olmaktadır.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar sağlıklı ise buna bandajlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında bedel enseışını getirmektedir.

Tasavvur olarak başkalık göstermekle baş başa ortak özellikleri, dayanıklı ve sağlam bünyeda olmalarıdır. Standart iç kapılara nazaran farklı bir kullanma ve özellikler çitndıran yangın merdiveni bapsı ve modelleri;

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini oranlı görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli kafalı kriterler ayn önüne alınarak hüküm verilmektedir. Özellikle namuslu bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden pozitif raporunun allıkınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Olası yangın veya herhangi bir korku yerinde binayı güdük sürede boşaltma etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni tasarımları binalmaktadır.

Yangın kapkaloriın (evgin çıkış kapkaloriın) çizgi amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide konstrüksiyonlmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sıkındaki yaman, yangın, kavara vs. kabilinden durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu zararlı koşulların öteki katlara geçişini hapsetmek veya olası başüstüneğu derece geciktirmektir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin tam şekilde namına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Report this wiki page